Subsidie energiebesparende maatregelen

Subsidie energiebesparende maatregelen

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

Met ons rekenschema kunt u gemakkelijk uitrekenen hoe u de subsidie energiebesparende maatregelen optimaal en maximaal inzet voor uw gemeente of woningcorporatie in Nederland.

Download ons rekenschema hier

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

INLEIDING

Waarom energiebesparende maatregelen?

Een subsidie voor duurzaamheid is iets wat we in 2020 niet meer kunnen ontkennen. Deze subsidie wordt verstrekt door het RVO, voor woningcorporaties en gemeentes. Woningeigenaren en bewoners kunnen op deze manier direct bijdragen aan de CO2-reductie doelstellingen van Nederland. Gemeenten en woningcorporaties kunnen een unieke energie-box samenstellen en op deze manier maximaal- (groen) en duurzaam rendement halen uit deze subsidie voor energiebesparende maatregelen.

lmad-cadeaubox-met-ledlampen-1000×1000

Hoe regel ik die subsidie?

Reken uw subsidie uit!

Wij hebben speciaal voor de besteding van een subsidie, een innovatief rekenmodel gemaakt. Hiermee kunt u zelf een aantal energiebesparende producten, denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting in kaart brengen waarop u naar gelang de subsidie voor deze maatregelen kunt uitgeven voor uw gemeente of woningcorporatie.

schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31
schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31

Energiebesparende maatregelen

Beschikbare producten

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie kunt u door ons een energie-box laten samenstellen, dit kunnen we ook uiteraard in overleg met uw organisatie doen. Op deze manier profiteert elk huishouden van de investering van onze overheid en van uw organisatie. Iedere bewoner of woningeigenaar draagt zo zijn of haar steentje bij voor de CO2-reductie doelstelling van uw organisatie. Uiteindelijk hebben we allemaal onze bijdrage aan de doelstellingen van Nederland.

Subsidie energiebesparende maatregelen

Subsidie aanvragen?

Wij ontzorgen u!

Wanneer u het rekenmodel heeft ingevuld en de energiebesparende maatregelen van uw organisatie in kaart zijn heeft gebracht, kunnen wij uw organisatie ontzorgen en ondersteunen bij het aanvragen en uitbesteden van deze unieke subsidie.

Neem daarom direct contact met ons op!

leddy-bezorgteam
leddy-bezorgteam

Duurzame Gemeenten

Zij hebben energiebesparende,
maatregelen toegepast, u ook?

Subsidie voor uw gemeente aanvragen?

Onze energie bespaarbox bevat duurzame maatregelen welke toegepast kunnen worden in uw gemeente of woningcorporatie. We hebben hiervoor een speciaal en innovatief rekenmodel gemaakt en alle duurzame maatregelen voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op