Besteding RREW

subsidie

Besteding RREW subsidie

INLEIDING

RREW Subsidie

De RREW subsidie is bestemd voor woningcorporaties en gemeenten. Zij kunnen naar verhouding van het bezit of de inwoners een bedrag per huishouden aanvragen dat ingezet moet worden ter verduurzaming van de woning. Op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij aan een CO2-reductie door heel Nederland.

Met ons rekenschema kunt u gemakkelijk uitrekenen hoe u de RREW subsidie inzet voor uw organisatie.

Download het rekenschema hier

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

HOE GEEF IK DIT UIT?

Met ons rekenmodel!

Wij hebben speciaal voor de RREW een innovatief rekenmodel gemaakt waarmee u zelf energiebesparende producten kunt kiezen en de box kunt samenstellen naar gelang van het beschikbare budget. We rekenen hier de mogelijke CO2-reductie uit voor optimaal resultaat. Tegelijkertijd maakt u zelf een passende offerte voor uw organisatie.

schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31
schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31

PRODUCTEN

Beschikbare producten

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met nog meer energiebesparende producten. De verschillende producten kunnen voor diverse doeleinden ingezet worden waardoor elk huishouden direct en indirect bespaard op de energienota en tevens bijdraagt aan de CO2-reductie doelstelling van uw organisatie.

Besteding RREW subsidie

Subsidie aanvragen?

Wij ontzorgen u!

Nadat u het rekenmodel heeft ingevuld en de wensen van uw organisatie in kaart zijn gebracht, kunnen wij uw organisatie grotendeels ontzorgen met het aanvragen van de subsidie tot aan het uitleveren van de producten.

Neem contact met ons op

leddy-bezorgteam
leddy-bezorgteam

Zij gingen u voor:

GEMEENTES

Zij doen al mee,
bent u de volgende?

RREW voor uw gemeente inzetten?

De bespaarbox is een uniek concept welke toegepast kan worden in elke gemeente, over heel Nederland. Wij hebben hiervoor een rekenmodel gemaakt en alle mogelijkheden voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op