OVER ONS

Maatschappelijke uitdagingen
gezamenlijk oplossen.

lescaut-leddy-21
backgroundtekengebied-12x
Duurzaamheid
Duurzaamheid, ofwel denken aan de toekomst, is ontzettend belangrijk. Door kleine aanpassingen te doen, kan elk mens al veel bijdragen aan een duurzamere maatschappij. Maar zijn mensen zich daar wel bewust van? Wij willen mensen graag laten zien dat ook zij iets kunnen bijdragen in de transitie naar een duurzamere samenleving.
Middel
Om mensen te laten inzien dat duurzaamheid niet altijd duur hoeft te zijn, bieden wij duurzame oplossingen die op het eerste gezicht niet heel ingrijpend zijn. Toch draagt de verduurzaming van elke Nederlander bij aan het grote geheel. Om mensen daar bewust van te maken heeft LEDs make a difference in samenwerking met woningcorporaties door heel Nederland de campagne "Besparen met LEDDY®" in het leven geroepen. Door huurders een doos energiezuinige ledlampen aan te bieden om hun conventionele verlichting te vervangen, laten we ze zien dat duurzaamheid begint bij kleine aanpassingen.
LEDs make a difference
LEDs make a difference staat voor duurzaamheid en probeert anderen te helpen om ook duurzamer te leven. Om deze gedragsverandering te bewerkstelligen gebruiken we middelen, zoals de "LEDDY®" ledlamp. De mogelijkheden qua middelen zijn natuurlijk eindeloos, maar ook het ontwikkelen van de juiste middelen is een duurzaam proces.

MISSIE

LEDS MAKE A DIFFERENCE

LEDs make a difference B.V. (LMAD) is een onderneming die zich richt op het bedenken van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, zoals de realisering van de Europa2020-doelstellingen, inzake het realiseren van een energiereductie en verlaging van de CO2-uitstoot.

team

TEAMVERBAND

Onze kracht

LEDs make a difference B.V. (LMAD) is een initiatief van vier creatieve en ondernemende personen, allen met de interesse om een positieve bijdrage te leveren, op het thema duurzaamheid, binnen de maatschappij.

BESPAREN MET LEDDY

LEDS MAKE A DIFFERENCE

Een van onze actieve projecten is de duurzaamheid bewustwordingscampagne “Besparen met LEDDY®” voor woningcorporaties in Nederland. LEDs make a difference slaat tijdens deze campagne de handen ineen met woningcorporaties door heel Nederland. Samen willen wij de Nederlandse burger op het hart drukken dat duurzaamheid loont.

Campagne op maat?

Heeft u ook een idee voor een duurzaamheid bewustwordingscampagne? Wij helpen u graag bij de realisatie ervan.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op