carousel-isoleren

Iedereen doet WAT.

In september 2019 is de campagne “Iedereen doet WAT” van start gegaan. Deze campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen! Voor veel burgers is het namelijk niet de vraag óf ze iets voor het klimaat kunnen doen, maar wát ze kunnen doen. “Iedereen doet WAT” maakt het concreet: neem bijvoorbeeld een keertje de trein naar je werk in plaats van de auto, bespaar energie met radiatorfolie, of koop bewust je eten in, zodat je minder verspilt. Of maak een volgende stap met het energiezuinig maken van je huis, door de vloer of muren te isoleren of zonnepanelen te nemen.

We staan voor een enorme transitie in Nederland. Om de opwarming van de aarde tegen te gaan en onze wereld leefbaar te houden, moeten we ons aanpassen. De manier waarop wij ons vervoeren, onze huizen verwarmen en ons geld verdienen zal moeten verduurzamen. Iedereen doet WAT is een meerjarige publiekscampagne, met als doel Nederlanders mee te nemen in de energietransitie. Naast informatie geeft Iedereen doet WAT vooral veel concrete tips over hoe iedereen zijn of haar persoonlijke leven duurzamer kan maken. Soms is het groot, soms klein, soms veel, soms weinig, soms goedkoop en soms wat duurder. Maar wél altijd WAT.

ke_idw_logo_liggend

LMAD ook!

Klimaatpartner Nederlandse Overheid

Als onderdeel van de campagne “Iedereen doet WAT” starten rijksoverheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een samenwerking. Partijen buiten de rijksoverheid zijn namelijk vaak beter in staat producten en diensten te ontwikkelen die de consument helpen om duurzame stappen te zetten. Ook Leds make a difference B.V. is partner geworden van de campagne “Iedereen doet WAT” en gaat helpen om Nederlanders precies dát duurzame steuntje in de rug te geven.

Zo gaan Nederlanders, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid samen WAT doen voor het klimaat. Wil jij ook WAT doen? Kijk dan op iedereendoetwat.nl

Doet u ook wat?

Zo gaan Nederlanders, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid samen WAT doen voor het klimaat. Wilt u ook WAT doen?

Kijk dan op iedereendoetwat.nl

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op