Subsidie duurzaamheid

Subsidie duurzaamheid

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

Met ons rekenschema kunt u gemakkelijk uitrekenen hoe u de subsidie voor duurzaamheid breed inzet voor uw gemeente of woningcorporatie.

Download het rekenschema hier

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

INLEIDING

Waarom Subsidie duurzaamheid?

Een subsidie voor duurzaamheid is geschikt voor elke gemeente of woningcorporatie in en door heel Nederland. Zij kunnen doormiddel van de door RVO aangekondigde subsidies hun organisatie verduurzamen. LEDs make a difference helpt u bij het vinden van een effectieve besteding van uw subsidie. Zo haalt uw organisatie maximaal resultaat om een subsidie zoals de RREW-subsidie in te zetten. Op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij aan een CO2-reductie door heel Nederland.

lmad-cadeaubox-met-ledlampen-1000×1000

HOE GEEF IK DIT UIT?

Met ons duurzame rekenmodel!

Wij hebben speciaal voor deze soort subsidies een innovatief online rekenmodel gemaakt waarmee u zelf energiebesparende producten kunt kiezen en de energiebesparende box kunt samenstellen naar gelang van het beschikbare duurzaamheid-budget of de subsidie die u kunt ontvangen. De mogelijke CO2-reductie wordt meteen uitgerekend en tegelijkertijd maakt u een passende offerte voor uw gemeente of woningcorporatie.

schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31
schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31

Duurzame Producten

Beschikbare producten

Ons assortiment is vrij recent uitgebreid met nog meer duurzame producten. Deze producten zijn goedgekeurd voor de besteding van uw subsidie. Deze duurzame producten kunnen in elk huishouden direct worden ingezet zodat iedereen direct bespaard op de energienota én bijdraagt aan de CO2-reductie doelstelling van uw organisatie.

Subsidie duurzaamheid

Duurzame subsidie aanvragen?

Wij ontzorgen u!

Wanneer u ons rekenmodel heeft ingevuld en de wensen van uw organisatie in kaart zijn gebracht kunnen wij uw organisatie ontzorgen en ondersteunen bij het aanvragen van de subsidie voor duurzaamheid.

Neem direct contact met ons op

leddy-bezorgteam
leddy-bezorgteam

Duurzame Gemeenten

Zij doen al mee,
bent u de volgende?

Subsidie voor duurzaamheid in uw gemeente inzetten?

De bespaarbox is een uniek en duurzaam concept welke toegepast kan worden in elke gemeente of woningcorporatie, over heel Nederland. Wij hebben hiervoor een digitaal rekenmodel gemaakt en alle mogelijkheden voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op