CAMPAGNE

Besparen met

LEDDY®

CAMPAGNE

Besparen met LEDDY®

lescaut-leddy-19
foto-campagne
foto-campagne

INLEIDING

Bewustwordingscampagne

Wij hebben een bewustwordingscampagne, “Besparen met LEDDY®”, ontwikkeld voor woningcorporaties in Nederland. De campagne bestaat uit het beschikbaar stellen van een cadeaubox met ledlampen aan de huurders van de woningcorporatie, in combinatie met een bewustwordingscampagne waarbij de huurders informatie en besparingstips ontvangen.

lmad-cadeaubox-met-ledlampen-1000×1000

GEDRAGSVERANDERING

Bewustwording

Om bewustwording en de gewenste positieve gedragsverandering te stimuleren bij de huurders bestaat de campagne uit een cadeaubox, die de woningcorporatie schenkt aan haar huurders, met daarin 10 duurzame LED-lampen met het label A++. Deze lampen verbruiken tot 90% minder energie ten opzichte van de conventionele verlichting. Hierbij zit nog een begeleidende brief, een leerzame flyer met een verwijzing naar de landingspagina voor de corporatie. De brieven worden opgesteld in zes verschillende talen, Nederlands, Engels, Turks, Arabisch, Pools en Spaans.

1000-x-1000-lmad-cadeaubox-deksel-open
LED-lamp Leddy mascotte

ONZE MASCOTTE

Wie is LEDDY®?

LEDDY® is het icoon van de bewustwordingscampagne, omdat deze een rol speelt  in de flyers, website en andere sociale media. LEDDY® geeft als animatiefiguur op een simpele en korte manier besparingstips in video’s. Daarnaast is LEDDY® als mascotte beschikbaar voor promotionele activiteiten (zoals bij presentaties en opleveringen van gerenoveerde of nieuwe woningen). Op deze manier krijgen de huurders een beter idee van het begrip “duurzaamheid” en geven wij een gezicht aan de campagne.

Besparen met LEDDY

Subsidie aanvragen?

Dat kan in de provincie Zuid-Holland

Woningbouwcorporaties uit de provincie Zuid-Holland kunnen een subsidieaanvraag indienen volgens de regeling “Lokale initiatieven energietransitie”. Voor deze duurzaamheid bewustwordingscampagne “Besparen met LEDDY®” kan de corporatie tot 50% subsidie ontvangen van de voorbereidingskosten en 10% van de realisatiekosten!

pzh
pzh
eco

Wat kost zo’n campagne?

Neem contact op!

Als woningcorporatie kunt u ervoor kiezen om de gehele duurzaamheid bewustwordingscampagne te implementeren en zelf de samenstelling van de ledlampen in de cadeaubox te kiezen! Zelf bieden wij ook een aantal standaard cadeauboxen met de meest voorkomende ledlampen thuis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

eco

WONINGCORPORATIES

Zij doen al mee,
bent u de volgende?

lecaut
woonkwartier

WONINGCORPORATIES

Zij doen al mee,
bent u de volgende?

Besparen met LEDDY®

LEDDY® en de woningcorporatie werken samen aan een duurzamer Nederland en energie reductie. Deze campagne ook bij uw woningcorporatie toepassen?

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op