Aanbesteding RES Zeeland

Zeeuws

Energieakkoord

AANBESTEDING RES ZEELAND

Zeeuws Energieakkoord

hoe_is_het_zea_ontstaan_0
hoe_is_het_zea_ontstaan_0

HET INITIATIEF

Zeeuws Energieakkoord

Het Zeeuws Energieakkoord is een samenwerkingsplatform waarin maatschappelijke instellingen, overheden, bedrijven en burgers samenwerken.  Zij geven uitvoering aan het landelijk Klimaatakkoord voor een energie- en klimaatneutraal Zeeland in 2050.

zea_logo
zea_logo
foto-producten

INLEIDING

Bespaarbox

Via de reguliere aanbestedingsprocedure hebben wij de opdracht van het Zeeuws Energieakkoord gekregen. Hiervoor hebben wij een bespaarbox ontwikkeld waarmee koopwoningen worden gestimuleerd tot het aanbrengen van kleine energiebesparende maatregelen in de woning.

lmad-cadeaubox-met-ledlampen-1000×1000

BESPARING PER HUISHOUDEN

10% gemiddeld!

Berekeningen hebben ons een hoop cijfers laten zien. Gebasseerd op 1000 beschikbare bespaarboxen verwachten we een CO2-reductie te realiseren van ruim 200 ton! Gemiddeld genomen zorgt dit voor een besparing van ruim 10% per huishouden indien zij alle middelen uit de box hebben ingezet.

trees-for-all-logo-blok2
trees-for-all-logo-blok2

DE BESPAARBOX

Unboxing de Bespaarbox

De Bespaarbox is zorgvuldig samengesteld en bevat energiebesparende producten. In deze specifieke opdracht heeft het Zeeuws Energieakkoord zelf een selectie gemaakt van de producten in elk huishouden gebruikt kunnen worden. De producten die zij hebben gekozen zijn:

lamd__0007_doordrukstekker
  • Box met 10 LED-lampen
  • Sensor doorvoerstekker
  • Tochtstrip band
  • Tijdschakelklok
  • Radiatorontluchter met koord
  • Radiatorfolie
  • Doordrukstekker
  • Koelkast of diepvries thermometer
  • Deurveer

WIE DOEN ER MEE?

Deze gemeentes
doen mee, u ook?

WIE DOEN ER MEE?

Deze gemeentes
doen mee, u ook?

RREW voor uw gemeente inzetten?

De bespaarbox is een uniek concept welke toegepast kan worden in elke gemeente, over heel Nederland. Wij hebben hiervoor een rekenmodel gemaakt en alle mogelijkheden voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op