CASE

Woonkwartier

Woonkwartier

woonkwartier

CASE

Woonkwartier

woonkwartier2-1500×391
team

Samen verdienen
we de toekomst

“Dat doen we voor betaalbare woonlasten voor onze huurders, een duurzaam milieu en voor de toekomstbestendige waarde van ons bezit. Woonkwartier ziet verduurzaming als een vanzelfsprekend en zéér belangrijk onderdeel van haar maatschappelijke opdracht.”

team

Bewustwording van
duurzame energie.
De campagne van Besparen met LEDDY® is er volledig op ingericht om de duurzaamheid-bewustwording te activeren en te bewegen bij de huurders van de corporatie. De consument bespaart direct bij het gebruik van LED-verlichting op energiekosten en daarbij dragen ze bij aan de duurzaamheid-visie van Woonkwartier.

Besparen met LEDDY® Campagne

diamond

Bewustwording
activatie
De campagne van Besparen met LEDDY® is er volledig om de duurzaamheid-bewustwording te activeren en te bewegen bij de huurder. De huurder bespaart direct bij het gebruik van LED-verlichting op energiekosten en daarbij dragen ze bij aan de duurzaamheid-visie van Woonkwartier.

lamp
30000

LED-Lampen

carbon-dioxide-2
- 750 k/ton

CO2

wallet
250000

bespaard

Onze campagne,
uw organisatie?

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op