LEDs MAKE A DIFFERENCE

Diversiteit in verduurzaming
met verschillende campagnes.

lescaut-leddy-2

SUBSIDIE

Besteding RREW

Met de RREW subsidie worden gemeenten en woningcorporaties gestimuleerd om bij te dragen aan de CO2-reductie doelstellingen van Nederland. Wij hebben hier een uniek rekenmodel, een bespaarbox en producten aan gekoppeld welke direct en indirect op de energienota besparen. Op deze manier draagt iedere individuele bewoner van uw gemeente of woningcorporatie bij aan de CO2-reductie doelstellingen van uw organisatie én die van de Rijksoverheid.

energiebesparende_cadeaubox_zeeland_
5ef4b34328229428580930

DUURZAME VERLICHTING

Besparen met LEDDY®

Om bewustwording en de gewenste positieve gedragsverandering te stimuleren bij huurders, wordt in deze campagne een cadeaubox uitgedeeld door de woningcorporatie aan hun huurders. In deze cadeauboxen zitten een aantal duurzame ledlampen van A++ kwaliteit die tot circa 90% minder energie verbruiken ten opzichte van de conventionele verlichting. De cadeaubox bevat verder: een begeleidende brief vanuit de woningcorporatie, een leerzame flyer met besparingstips van LEDDY® en een verwijzing naar een unieke website (landingspagina) waar de campagne een vervolg krijgt. De brieven worden opgesteld in zes verschillende talen, namelijk Nederlands, Turks, Arabisch, Pools, Spaans en Engels.

Campagne op maat?

Heeft u ook een idee voor een duurzaamheid bewustwordingscampagne? Wij helpen u graag bij de realisatie ervan.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op