LED-lampen

LED-verlichting

LED-lampen en LED-verlichting als onderdeel van de duurzaamheid-strategie. Woningcorporaties Woonkwartier en Lescaut gingen u al voor.

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

Vrijwel elke gemeente of woningcorporatie in Nederland heeft een duurzaamheid -visie, -strategie of -plan ontwikkeld. Wij maken het mogelijk om naast een uitgebreide energiebesparende cadeaubox, met allerlei energiebesparende producten, op een vrij eenvoudige manier gepersonaliseerde LED-lampen te verstrekken aan uw woningeigenaren of bewoners. Door middel van een cadeautje geeft u als organisatie de eerste zet richting positief duurzaam gedrag.

Bekijk de campagne

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

LED als cadeau?!

Cadeaubox met LED-lampen

Door een box met LED-lampen cadeau te schenken aan uw woningeigenaren of bewoners geeft u hen een positieve zet in de rug waardoor er bewust gebruik gemaakt wordt van dit cadeau. Deze bijdrage aan het milieu tilt u als organisatie naar het volgende niveau en zorgt dat andere uw volgen. In recente campagnes zien wij dat huurders tot 90% extra gemotiveerd zijn om de LED-lampen in te draaien en te gebruiken. Minder stroomverbruik, minder CO2-uitstoot, een lagere energierekening en een digitale beloning brengen deze gedragsverandering in beweging.

lmad-cadeaubox-met-ledlampen-1000×1000

Onze campagne

Besparen met Leddy®

De campagne Besparen met Leddy® brengt gedragsverandering (met LED-Lampen) in beweging bij uw bewoners. In de eerste fase zullen wij namens uw corporatie LED-lampen uitreiken, waarna de bewoners naar een landingspagina worden gestuurd. Deze landingspagina sluit feilloos aan op uw organisatie. Er worden instructies meegestuurd om de scan in te vullen waar wij de positieve effecten snel van terug zien.

schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31
LED-lamp Leddy mascotte

Bewustwording

Wat brengt Leddy® teweeg?

Leddy® maakt uw woningeigenaren of huurders betrokken bij de duurzaamheid-transitie van uw organisatie. Zij zullen extra zorgvuldig omgaan met het stroomverbruik en maakt men nieuwsgierig naar nog meer bespaar mogelijkheden. Leddy® geeft een positive draai aan het thema duurzaamheid waardoor het leuk wordt om energie – en dus ook geld – te besparen.

LED Lampen

Subsidie aanvragen?

Wij ontzorgen u!

Het aanbrengen van energiebesparende maatregelen, duurzame aanpassingen aan een woning brengt subsidies met zich mee. Dit voor zowel de woningcorporatie, gemeente en de uiteindelijke bewoner of woningeigenaar. Het kan daarom zeer interessant zijn om deze mogelijkheden te bekijken om zo uw organisatie te verduurzamen. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar:

– RRE Subsidie
– RREW Subsidie
– Subsidie duurzaamheid
– Subsidie energiebesparende maatregelen

of direct contact met ons op!

lescaut-leddy-21
lescaut-leddy-21

Duurzame woningcorporaties

Zij maakte gebruik,
van onze campagne, u ook?

Subsidie voor uw organisatie aanvragen?

Onze energie bespaarbox bevat duurzame maatregelen welke toegepast kunnen worden in uw gemeente of woningcorporatie. We hebben hiervoor een speciaal en innovatief rekenmodel gemaakt en alle duurzame maatregelen voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op