RRE Subsidie

RRE subsidie

De RRE subsidie staat sinds eind 2020 bekend als de RREW-subsidie.

Regeling reductie energiegebruik

RRE

De RRE heeft gemeenten de optie geboden om projecten te lanceren waarmee huiseigenaren gestimuleerd werden om energiebesparende maatregelen te treffen. Hierdoor werden woningeigenaren positief tegemoetgekomen in energie besparing. Minder energie, minder CO2-uitstoot. De naam, Regeling Reductie Energiegebruik zegt het eigenlijk al. Omdat de termijn van de eerste RRE subsidie is gesloten is de regeling door het RVO herzien en is er een RREW-subsidie geopend, zie dit als de grote broer van de RRE.

Met ons rekenschema kunt u gemakkelijk uitrekenen hoe u de vernieuwde RRE subsidie optimaal en maximaal inzet voor uw gemeente of woningcorporatie in Nederland.

Download ons rekenschema hier

Hoe regel ik die RRE subsidie?

RRE subsidie RVO

Gemeenten konden tot 14 november 2019 aanspraak maken op de RRE. Hiermee konden gemeenten, huiseigenaren helpen met het besparen van energie in hun woning. Helaas, is deze regeling nu gesloten en kunt u geen aanvraag meer indienen. RVO heeft besloten om de RRE subsidie te verlengen. Dit hebben ze in een nieuw jasje gestoken: de RREW subsidie. Ook wel bekend als RRE-2.

schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31
schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31

Beschikbare producten

Om de vernieuwde RRE subsidie bij het RVO te kunnen aanvragen zijn er een aantal belangrijke punten. Om aan al deze punten te voldoen hebben wij de Energiebox ontwikkeld. Met deze cadeaubox heeft uw organisatie verschillende producten binnen handbereik om minder energie te verbruiken. Zo gaan we gezamenlijk over tot gedragsverandering van uw woningeigenaren of bewoners.

RRE Subsidie

Subsidie aanvragen?

Wij ontzorgen u!

Wanneer u het rekenmodel heeft ingevuld en de energiebesparende maatregelen van uw organisatie in kaart zijn heeft gebracht, kunnen wij uw organisatie ontzorgen en ondersteunen bij het aanvragen en uitbesteden van deze unieke subsidie.

Neem daarom direct contact met ons op!

leddy-bezorgteam
leddy-bezorgteam

Zij gingen u voor:

Duurzame Gemeenten

Zij maakte gebruik,
van de RREW, u ook?

Subsidie voor uw gemeente aanvragen?

Onze energie bespaarbox bevat duurzame maatregelen welke toegepast kunnen worden in uw gemeente of woningcorporatie. We hebben hiervoor een speciaal en innovatief rekenmodel gemaakt en alle duurzame maatregelen voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op