Persbericht: Verwoestende brand houdt ons niet tegen

fef3c363-2e54-43bc-906e-bf94621a116e

P E R S B E R I C H T

Verwoestende brand houdt ons niet tegen

In de nacht van 9 op 10 augustus is het bedrijfsverzamelgebouw waarin wij gehuisvest zijn (waren), aan de Kapitein Rondairestraat in Tilburg volledig verwoest door een enorme brand. Ook de complete kantoorinventaris en de opgeslagen voorraad is volledig in vlammen opgegaan. De regionale en landelijke pers hebben uitvoerig verslag gedaan van deze catastrofe. Voor een impressie zie:
– https://www.bd.nl/tilburg-e-o/brandweer-bedwingt-vuur-in-tilburgs-bedrijfsverzamelgebouw-alleen-water-en-rookschade-bij-buren~ac99273e/
– https://www.telegraaf.nl/nieuws/941269748/veel-schade-na-grote-brand-in-bedrijfsgebouw-tilburg
– SBS6 was eveneens aanwezig om een nieuwsitem voor de uitzending van vanavond in Hart van Nederland op te nemen.

Hoewel onze onderneming door deze brand fors is geraakt zijn wij als ondernemers niet geraakt en is onze drive des te groter om woningcorporaties en gemeenten te ondersteunen bij de aanvraag van duurzaamheid subsidies en de verdere uitrol van hun al dan niet gesubsidieerde duurzaamheid bewustwordingsprogramma’s voor huurders en particuliere woningeigenaren.
In samenwerking met onze leveranciers wordt met man en macht gewerkt aan vervanging van de voorraden. Tevens zijn wij naarstig op zoek naar vervangende bedrijfsruimte.

Ten gevolge van deze calamiteit zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op ons algemeen nummer, maar kunt u ons als volgt bereiken:

  • Tarik Essaidi                     06-5788 3311 |  e-mail tarik@LMAD.nl
  • Johan Bloemen               06-5120 7858 | e-mail johan@LMAD.nl

Lopende projecten worden in overleg met de opdrachtgevers uitgevoerd. Wij zijn hierbij echter afhankelijk van de levering van nieuwe voorraden.

Wij verwachten dat onze dienstverlening binnen enkele dagen weer volledig functioneert. Hierover zullen wij u zo spoedig mogelijk nader informeren.

Wij hopen op uw begrip.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op