Huurders van Woonkwartier krijgen ledlampen cadeau

woonkwartier-2

NIEUWS

Huurders van Woonkwartier krijgen ledlampen cadeau

HALDERBERGE – In maart krijgen alle huurders van woningcorporatie Woonkwartier een gratis pakket ledlampen thuisbezorgd. Hiermee helpt Woonkwartier haar huurders om energie te besparen.

Alle huurders van Woonkwartier krijgen in maart een pakket thuisbezorgd met 10 ledlampen in verschillende soorten en maten. Op deze manier helpt Woonkwartier de huurders energie te besparen  en daarmee ook de maandelijkse woonlasten te verminderen. Als huurders alle 10 de lampen gebruiken besparen ze gemiddeld €5,42 per maand. Deze actie komt voort uit de duurzaamheidsvisie van Woonkwartier.

Duurzaamheidsvisie
In oktober 2018 stelde Woonkwartier de duurzaamheidsvisie ‘Op weg naar klimaatneutraal en betaalbaar wonen in 2050’ vast. Deze maakt duidelijk hoe Woonkwartier haar verantwoordelijkheid neemt als het gaat om verduurzaming. Deze duurzaamheidsvisie beschrijft 4 belangrijke speerpunten: 1. Woningvoorraad CO2 = nul & Van aardgas los, 2. Milieubewuste en spaarzame huurders, 3. Milieubewust en spaarzaam Woonkwartier, 4. Circulair bouwen & beheren.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op