Energieloket

Duurzaam Energieloket

Wij adviseren u graag over duurzame maatregelen voor uw organisatie. Zie ons als een soort Energieloket van uw woningcorporatie of gemeente.

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

Woningcorporaties en gemeenten in Nederland zijn ermee gebaat een adviseur (bijvoorbeeld Energieloket) in de hand te nemen. Dit alles om de duurzaamheid-transitie zo goed mogelijk door te lopen. Zo maken we samen Nederland een stukje duurzamer. Wij kunnen voor uw organisatie functioneren als een duurzaam energieloket, waarbij wij u kunnen adviseren op het gebied van energiebesparende maatregelen. Alle (mogelijk) energiebesparende maatregelen specifiek samengesteld voor uw organisatie.

Bekijk de mogelijkheden met ons Energieloket

rrew-subsidie-besteden-aanvragen-energie-besparing

Energieloket duurzaamheid

Duurzaamheid-advies

Wij focussen ons op woningcorporaties en gemeenten en adviseren deze organisaties op maat. Door een nauwe samenwerking van beide partijen, verspreid over het hele land, ontstaat er nationaal een groter effect. In onze ervaring zien wij organisaties die elkaar nauwlettend volgen en op deze manier de woningmarkt verduurzamen. Wij streven daarom, om naast een “landelijk energieloket“, uw partner in verduurzaming van uw organisatie te zijn.

lmad-cadeaubox-met-ledlampen-1000×1000

Bestaande energieloketten

Waarom LMAD als Energieloket?

LMAD heeft het doel om op een creatieve en educatieve manier bewustwording te creëren omtrent het thema duurzaamheid bij huurders en woningeigenaren in Nederland. Dit doen wij door het ontwikkelen van unieke concepten die ontstaan zijn uit kerninzichten van onze onderzoeken naar ontwikkelingen en trends binnen de markt. Naast het optreden als bewustwordings-partner functioneren wij ook als Energieloket.

schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31
schermafbeelding-2020-10-15-om-11.42.31

Beschikbare producten

Geen haastig werk, wachttijden of tijdverspilling zoals vaak bij een loket het geval is. Onlangs dat wij ons identificeren als energieloket, zijn we dit absoluut niet. Wij adviseren, begeleiden en helpen gemeenten en woningcorporaties te voldoen aan hun CO2-reductie doelstellingen.

Energieloket

Subsidie aanvragen?

Wij ontzorgen u!

Wanneer u het rekenmodel heeft ingevuld en de energiebesparende maatregelen van uw organisatie in kaart zijn heeft gebracht – zoals bijvoorbeeld duurzame LED-lampen – kunnen wij uw organisatie ontzorgen en ondersteunen bij het aanvragen en uitbesteden van deze unieke subsidie.

Neem daarom direct contact met ons op!

leddy-bezorgteam
leddy-bezorgteam

Duurzaam Energieloket Gemeenten

Zij maakte gebruik,
van onze mogelijkheden, u ook?

Subsidie voor uw gemeente aanvragen?

Onze energie bespaarbox bevat duurzame maatregelen welke toegepast kunnen worden in uw gemeente of woningcorporatie. We hebben hiervoor een speciaal en innovatief rekenmodel gemaakt en alle duurzame maatregelen voor u op een rij gezet.

RREW inzetten voor uw gemeente of voor uw woningcorporatie?

Wij ondersteunen u graag met de uitvoering van de heropende Regeling Reductie Energiegebruik (RREW) voor gemeenten en de nieuwe regeling voor woningcorporaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op